Rovena shuteriqi

NJOHJA

Sot,kemi natën,e njohjes sonë!
Jo, se nuk ishim takuar, e parë ditë më parë!
Jo, se nuk kishim ndierë e dëshiruar, më parë!
Por sot,do jetë, nata e jonë!
Nata që do flasë,e do shkruaj,të ardhmen tonë!
Sonte, po të pres,disi provokueshëm!
Sonte dua të të bëj,të marrosesh humbshëm!
Sonte dua të jesh, Don Zhuani, i im!
Sonte dua të jetë magji dhe aspak vegim!