NJË PREZENTIM I KULTURËS DHE TRADITËS SHQIPTARE NË ZVICËR

 

Veshjet tradicionale Shqipetare të prezantuara nga Flora Style ne bashkepunim me Bora Fashion te paraqitura ne Albanian Festival ne Zvicer

Ky organizim u mbajt ne Albanian Festival ne Zvicer i cili zgjati 3 ditë dhe kishte per qellim te bashkonte te gjith shqipetaret ne zvicer. Motoja e ketij programi ishte “Rruget e Zvicrres flasin Shqip” E ftuar ishte edhe Flora Balaj Thaqi e cila prezantoi 20 veshje origjinale tradicionale te disa trevave Shqipetare.

Karakteristik e ketij prezantimi ishte se te gjitha veshjet ishin disa vjecare dhe u veshen nga te rinj dhe te reja Shqipetar te lindurë ne Zvicer.

Ishte nje atmosfere e mrekullueshme qe na ben shumë krenar qe jemi Shqiptar.