Archives for Prozë - Page 5

Prozë

Mushkonja

    Vangjush Saro   Mushkonja   Tregim satirik   Tastierat e kompjuterave kërcisnin paq atë mëngjes. Edhe pse ishte e shtunë. Kryetari i Zyrës kishte marrë udhëzime në lidhje…
Lexo me shume
Prozë

Lejlekët

  Lejlekët Tregim nga Viron Kona   Në fillim ata i panë fëmijët, që brohoritën dhe u derdhën me potere në qendër të fshatit. Çifti i lejlekëve, pasi erdhi dy-tri…
Lexo me shume