Archives for Prozë - Page 4

Prozë

 Kristaq Turtulli:Tregim

  Kristaq Turtulli                                Ndodh qe ka dhe  MIRËNJOHJE                                                     tregim E mërdhirë dukej silueta e një femre që qëndronte mbështetur në njërin prej gurëve rrethues e të…
Lexo me shume