Archives for Prozë - Page 2

Prozë

Bashkim Saliasi: Tregim

Bashkim Saliasi Tregim                                                                   Një mik kam zënë gjithë jetën e jetës Shumë kohë më parë tregojnë se burri u martua dhe lindi pesë fëmij, një djalë dhe katër vajza.…
Lexo me shume
Prozë

Viron Kona:Tregim

Shkruan: Viron Kona     Ka -Tregim-                                                      “E di, të gjitha për vete i doni,                                                    veçse për një gjë ju lutem:                                                    mos na merrni  aromën e limonit!”…
Lexo me shume
Prozë

SOTIR ATHANASI : Tregim

                 SOTIR ATHANASI "TË TJERA KOHËRA, TË TJERA TABIATE"                (Tregim I jetuar ) Spitali që priste atë ditë urgjencat, ndodhej në stacionin e trenit elektrik “Panormu”. Dhe ishte vërtetë panoramë,…
Lexo me shume
Prozë

SOTIR ATHANASI:Tregim

  SOTIR ATHANASI   "KASANDRA SHPËTON POR. . ., EDHE SHPËTOHET/                                 (PARAMNEZI *)                                     (E regjistruar në TOP CHANNEL për të kërkuar ndihmë )       Zëri I skafistit me tonin e…
Lexo me shume
Prozë

Viron Kona:Tregim

Viron Kona   Boksieri dhe Lilita e bukur -Tregim-                                                                  “Fluturo si zog, picko si bletë”                                                                               Muhammed Ali   Ne fëmijëve na tërhiqte boksi1). dhe kishim qejf të bëheshim…
Lexo me shume