Archives for Poezi - Page 8

Poezi

Brengë

E ndjej mbi supe, krahrorin ma shtërngon, rrudhat në ball cdo ditë mi shton. Po e ndjej! E ndjejë cdo ditë kur vjen hajnishëm më kaplon, mundohet në shpirt të…
Lexo me shume
Poezi

Ti

Ti që më mësove të besojë në këtë botë egoiste me plotë dëshprim. Ti që më largove nga kujtimet tua dhe asnjëhere nuk më dëgjon se ishim miq. Ti që…
Lexo me shume