Archives for Poezi - Page 2

Poezi

Viron Kona:POEZI

Nga Viron Kona Zemërimi i dallgëve Pushues dhe turistë kureshtarë vërshojnë, të shijojnë plazhet e argjendta në “Lungomare”, por sapo prekin ujin, t`futen më tej s`guxojnë, mbi valë pluskojnë mbeturina…
Lexo me shume