Archives for Opinione

Opinione

NUK ISHTE “PËRRALLË NGA E KALUARA”, AJO QË MË TREGOI MIKU IM, HALIL KOPANI… Nga: Gecaj publicist e studiues “Njeriun, gjithnjë në jetë, duhet ta shoqërojnë: Vullneti, pasioni dhe këmbëngulja,…
Lexo me shume