Archives for Opinione - Page 2

Opinione

NUK ISHTE “PËRRALLË NGA E KALUARA”, AJO QË MË TREGOI MIKU IM, HALIL KOPANI… Nga: Gecaj publicist e studiues “Njeriun, gjithnjë në jetë, duhet ta shoqërojnë: Vullneti, pasioni dhe këmbëngulja,…
Lexo me shume
Opinione

EVA MANXHARI:“BISEDA JUAJ, VËRTET, QE NJË UDHËTIM NË VITE, I ARSIMIT SHQIPTAR…”

“BISEDA JUAJ, VËRTET, QE NJË UDHËTIM NË VITE, I ARSIMIT SHQIPTAR…”                      (Për një emision, në “Radio-Kontakt”,Tiranë) Nga: EVA MANXHARI Përshëndetje, profesor Murat Gecaj! Dëgjova me vëmendje, deri në orët…
Lexo me shume