Archives for Botime te reja - Page 3

Botime te reja

       Viron Kona                    Kreuztanne(Udhëkryq)                  Një libër realist dhe origjinal nga Fate Velaj Sapo përfundova së lexuari librin”Kreuztanne” të Fate Velaj. E lexova shpejt brenda dy-tri ditësh…
Lexo me shume
Botime te reja

Viron Kona: Jemi betuar në komb e flamur bjeshkët tona s`i lëshojmë kurrë!

Viron Kona Jemi betuar në komb e flamur bjeshkët tona s`i lëshojmë kurrë!                                 Shënime rreth vëllimit poetik                  “Vullkan i fjetur” i Bajram Muharremit “Vullkan i fjetur” titullohet…
Lexo me shume