Archives for Botime te reja - Page 2

Botime te reja

    Ilinden Spasse:Mbresa dhe mendime rreth romanit të Kristaq Turtullit

                        Ilinden Spasse                       Mbresa dhe mendime rreth romanit të Kristaq Turtullit                                             “Në trenin e linjës nr. 16”                       Posa mbarova së lexuari romanin “Në trenin e linjës…
Lexo me shume
Botime te reja

Teuta DHIMA:Sistemi foljor dhe rrafshi i sintaksës në gjuhën e revistës  Hylli i Dritës, i autores Suela Kastrati

Teuta DHIMA Biblioteka Publike Durrës, Sektori  Albanologjisë Përurimi i Studimit monografik: Sistemi foljor dhe rrafshi i sintaksës në gjuhën e revistës  Hylli i Dritës, i autores Suela Kastrati Në kuadër…
Lexo me shume