Archives for Botime te reja

Botime te reja

DOLI NGA SHTYPI LIBRI PËR FËMIJË “A DI TË FËRSHËLLESH JOHANA” I AUTORIT SUEDEZ ULF STARK NË PËRKTHIM TË SOKOL DEMKAUT DHE BOTIM TË SHTËPISË BOTUESE “DITURIA” NGA TIRANA

DOLI NGA SHTYPI LIBRI PËR FËMIJË “A DI TË FËRSHËLLESH JOHANA” I AUTORIT SUEDEZ ULF STARK NË PËRKTHIM TË SOKOL DEMKAUT DHE BOTIM TË SHTËPISË BOTUESE “DITURIA” NGA TIRANA A…
Lexo me shume
Botime te reja

Murat Gecaj:PAK RADHË, PËR LIBRIN E RI TË BAJAME HOXHËS-ÇELIKU,“VAJET E PRANVERËS MASHTRUESE…”

PAK RADHË, PËR LIBRIN E RI TË BAJAME HOXHËS-ÇELIKU,“VAJET E PRANVERËS MASHTRUESE…” (Ndodhet te Libraria “Adrion”, në qendër të kryeqytetit tonë) Nga: Gecaj, publicist e studiues Një lexues i vëmendshëm,…
Lexo me shume
Botime te reja

NJË SHETI NË ATDHEUN E VIKINGËVE PËRMES LIBRIT ”NJË RRUGËTIM MAGJEPS NË VERIUN E LARGËT” TË AUTORIT SOKOL DEMAKU

NJË SHETI NË ATDHEUN E VIKINGËVE PËRMES LIBRIT ”NJË RRUGËTIM MAGJEPS NË VERIUN E LARGËT” TË AUTORIT SOKOL DEMAKU Këto ditë doli nga shtypi libri më i ri i autorit…
Lexo me shume