Archives for Intervista - Page 3

Intervista

Murat Gecaj:“KAM LINDUR E JAM RRITUR NË MJEDISIN E MAGJISHËM TË MALËSISË SË GJAKOVËS…”   

“KAM LINDUR E JAM RRITUR NË MJEDISIN E MAGJISHËM TË MALËSISË SË GJAKOVËS…”                                                                         (Bisedë me krijuesen e talentuar, Valbona Hykaj) Nga: Gecaj, publicist e studiues   ke lindur ti,…
Lexo me shume
Intervista

Murat Gecaj: XHILIOLA (OLA) LAMAJ: NJË LIBËR NË BIBLIOTEKËN TUAJ, ËSHTË NJË THESAR, QË DO T’U VLEJË SHUMË! 

XHILIOLA (OLA) LAMAJ: NJË LIBËR NË BIBLIOTEKËN TUAJ, ËSHTË NJË THESAR, QË DO T’U VLEJË SHUMË!  Nga: Gecaj kënaqësinë, që këtë Bisedë, Xhiliola (Ola), po e bëjmë bashkë,  në ditët…
Lexo me shume
Intervista

Viron Kona:Intervistë me z. Hysen Ibrahimi, kryetar i shoqatës së shkrimtarëve dhe artistëve shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi

       Të jemi një dhe të bashkuar Intervistë me z. Hysen Ibrahimi, kryetar i shoqatës së shkrimtarëve dhe artistëve shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi -Ju uroj shëndet dhe…
Lexo me shume