Archives for Debate - Page 3

Debate

NJË TAKIM MBRESËLENËS ME TË BIJEN E POETIT DRITËRO AGOLLI, POETËN DHE UDHEHEQËSEN E “KLIK EKSPO GROUP” NË TIRANË ME MIQË NGA SUEDIA

NJË TAKIM MBRESËLENËS ME TË BIJEN E POETIT DRITËRO AGOLLI, POETËN DHE UDHEHEQËSEN E “KLIK EKSPO GROUP” NË TIRANË ME MIQË NGA SUEDIA Vapë qershori, si çdo here në vendet…
Lexo me shume
Debate

Albert HABAZAJ:Grupi “10 shqiponjat e Tërbaçit” për polifoninë labe femërore nderohet nga Presidenti i Republikës

Grupi “10 shqiponjat e Tërbaçit” për polifoninë labe femërore nderohet nga Presidenti i Republikës Nga Albert HABAZAJ, studiues i Etnologjisë dhe Folkorit Kujtesë. Për këngën polifonike labe, njihen stilet muzikore…
Lexo me shume