Archives for Lajme

Lajme

NJË PREZENTIM I KULTURËS DHE TRADITËS SHQIPTARE NË ZVICËR   Veshjet tradicionale Shqipetare të prezantuara nga Flora Style ne bashkepunim me Bora Fashion te paraqitura ne Albanian Festival ne Zvicer…
Lexo me shume
Lajme

EMBLEMA E ”BESLIDHJES SË LEZHËS”NGA SOT QENDRON KRENARE NË LOKALET E LIDHJES SË SHKRIMTARËVE TË SUEDISË NË DROTTNINGGATAN 88 NË STOCKHOLM

Sokol Demaku EMBLEMA E ”BESLIDHJES SË LEZHËS”NGA SOT QENDRON KRENARE NË LOKALET E LIDHJES SË SHKRIMTARËVE TË SUEDISË NË DROTTNINGGATAN 88 NË STOCKHOLM Në qytetin jugor Malmö të Mbretësisë suedeze…
Lexo me shume