Archives for Lajme - Page 2

Lajme

Germin

Prishtinë, 2017   Germin Regjistro organizatën tuaj në platformën interaktive për diasporën: DiasporaFlet Platforma virtuale DiasporaFlet synon rrjetëzimin e organizatave shqiptare në diasporë për qëllim të avokimit të të drejtave…
Lexo me shume
Lajme

QKSH ”MIGJENI” NË BORÅS TË SUEDISË NË KUADËR TË FESTAVE TË NËNTORIT PREZENTON KULTURËN DHE TRADITËN SHQIPTARE NË SKANDINAVI

Sokol Demaku QKSH ”MIGJENI” NË BORÅS TË SUEDISË NË KUADËR TË FESTAVE TË NËNTORIT PREZENTON KULTURËN DHE TRADITËN SHQIPTARE NË SKANDINAVI Në organizim të Qendres Kulturore Shqiptare ”Migjeni” në qytetin …
Lexo me shume
Lajme

QKSH ”MIGJENI” NË BORÅS TË SUEDISË NË KUADËR TË FESTAVE TË NËNTORIT PREZENTON KULTURËN DHE TRADITËN SHQIPTARE

QKSH ”MIGJENI” NË BORÅS TË SUEDISË NË KUADËR TË FESTAVE TË NËNTORIT PREZENTON KULTURËN DHE TRADITËN SHQIPTARE Në organizim të Qendres Kulturore Shqiptare ”Migjeni” në qytetin  Borås të Mbretërsisë së…
Lexo me shume